31 Artikel(en)

per pagina

Hockey

786 klanten hebben een review geschreven op Trustpilot. Klik hier om er meer over te lezen.

31 Artikel(en)

per pagina

Hockeyschoenen

De juiste hockeyschoenen zijn de basis van je hockeyoutfit. Zonder goede hockeyschoenen heb je onvoldoende grip op het hockeyveld en glijd je snel uit. Let bij het aanschaffen van nieuwe hockeyschoenen op een paar essentiële aspecten. Pas je nieuwe hockeyschoenen met de sokken waarmee je ook op het hockeyveld staat. Zo merk je direct of je de goede maat hockeyschoenen hebt gekozen. De duurste hockeyschoen is niet altijd de beste hockeyschoen voor jou. Bekijk goed wat je persoonlijke wensen zijn en kies dan de hockeyschoen die hier het beste bij past.

Merken hockeyschoenen

Jouwsportzaak heeft een ruim assortiment hockeyschoenen. Voor iedereen is er een hockeyschoen die bij je past. Junior en senior hockeyschoenen van onder andere adidas, ASICS, Dita en Grays. Wil je nog meer weten over de verschillende merken hockeyschoenen of heb je een specifieke vraag over een hockeyschoen? Loop dan bij één van onze winkels binnen voor professioneel advies.

Hockeyschoenen online kopen

Hockeyschoenen online kopen is zeer gemakkelijk. Kies het merk en het type hockeyschoen die je wilt en bestel hem eenvoudig en vanaf €25,- is de verzending gratis! Je leest bij iedere hockeyschoen een uitgebreide omschrijving waarbij ook de meest belangrijke eigenschappen van de hockeyschoenen worden beschreven.